Karácsonyi f?szerek, meggy, ribizli, egyéb piros bogyósok jellemzik illatát, ízben a hordó még talán kicsit elöl van, a gyümölcsök melegebb tónusúak, f?leg meggyel dúsítva. Kicsit délies karakter? pinot, élénk savakkal és határozott, de szép hordóval. Szentesi József az egyik legeredetibb magyar borász, a kézm?ves, technológiamentes, hagyománykutató, kísérletez? borkészítés mestere. Régi magyar sz?l?fajtákat (csókasz?l?, kékbajor, laska, vörös dinka) és elfeledett területeket fedez föl újra. Borai egyediek, gazdagok, karakteresek, néha rusztikusak. Pincéje Budaörsön, területeinek nagyobb része a Velencei-tó mellett, Nadap környékén van. Szentesi József figyelme az elmúlt években a pezsg?készítés felé fordult, hagyományos módszerrel, palackos érlelés? pezsg?ket készít az ország több tucat borászatának.