Kosár

A kosár üres

A Stelázsi Étterem naturális bor webshopja

["Er? és energia" fehérbor] Tállya Wines Tokaji Furmint "Tállya" 2015

tw-fu13 0
2 990 Ft Borászat: Tállya WinesTállya Wines


Jellemzők

Saláta, Hal, Fehérhúsú szárnyasok
Száraz
Ünnepi fehér
Tokaji borvidék
Világos aranysárga megjelenés. Illatát virágok és érett-, lédús gyümölcsök aromái határozzák meg,  ásványos jegyek ölelésében. Kóstolva száraz, vibráló savérzet, izmos test, feszes felszín, hosszantartó-, életteli gyümölcsös ízek jellemzik. Ez a bor csupa er? és energia. Javallott óvatosan kezelni, mivel ha nem figyel az ember, a butélia tartalma úgy tud lecsúszni, hogy mire észbe kapunk, márt h?lt helye a ned?nek... ;) Salátákhoz, valamint fehérhúsú szárnyasokból és halakból készített fogásokhoz ajánlom kísér?ként, nagy szeretettel!
Honlap : tw-fu13_0

Korábban megtekintett borok

Találatok: 1 - 12 / 71
kovacsantalBor webshopunk kínálatát Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier állította össze.

Webshopunk kínálata naturális, kistermelői borok, amelyek organikus gazdaságokból származnak. A boraink által maga a természet üzen!

Dugó- és törésgarancia: amennyiben sérülten kapod meg a borodat, küldd vissza nekünk: kicseréljük, vagy újat választhatsz, de vissza is adhatjuk a pénzedet.

Kényelmi garancia: amennyiben nem tudod, melyik bort rendeld, kóstold meg előtte a Stelázsi étteremben!

Extra garancia: ha nem azt a bort rendelted, amit szerettél volna, hozd vissza személyesen a Stelázsiba, és meghívunk egy pohár kávéra vagy üdítőre!

Webshopunkban fellelhető

bejegyzés a kézműves borokról
Féle naturális bor
üveg bor a raktárban
elégedett vásárló
Gyors problémamentes, mindig a megoldásra törekvő, adott esetben megfelelő alternatívákat nyújtó kiszolgálás. Bárkinek szívesen ajánlom!
- Haász Krisztián, Facebook vélemény
Nagyon finom kézműves borok 😍 Mindenkinek csak ajánlani tudom 😗
- Halász Dóri, Facebook vélemény
Finom ételek, különleges borok, kedves felszolgálók. Amit különösen szeretünk, hogy a felszolgálók értenek a borokhoz, minden egyes ételhez tudnak hozzá passzoló bort ajánlani, kóstoltatni. Mi mindig ez alapján, itt veszünk borokat, pinceáron.
- Molnár Enikő, Google vélemény

Kosár

A kosár üres