Kosár

A kosár üres

A Stelázsi Étterem naturális bor webshopja

["Feszes, citromos, limeos"] Variszkusz Rajnai Rizling - A Bolond 2018

va-bo-18
3 420 Ft Borászat: Variszkusz PinceVariszkusz Pince


Jellemzők

Saláta, Hal, Fehérhúsú szárnyasok
Száraz
Nyáresti teraszos
Etyek-Budai borvidék
Illatban kicsit fülledt és benzines, ízben vékony, feszes, citromos, lime-os motívumokkal. Bácsi Zoli, a nadapi bolond. Aki 2008-ban egy spontán bels? hangnak engelmeskedve, a sz?lészeti és borászati tudástól mentes emberek nyugalmával metsz?ollót ragadott, és 2009 karácsonyán már saját borát tette édesapja asztalára. Zoli azóta is bizonyítja, hogy ki lehet törni a multi világ biztonságából, el lehet merülni a sz?l?munka által nyújtott flowban. A rajnaiban masszív savak és 10 gramm maradék cukor!
Honlap : va-bo-18

Korábban megtekintett borok

Találatok: 1 - 12 / 71
kovacsantalBor webshopunk kínálatát Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier állította össze.

Webshopunk kínálata naturális, kistermelői borok, amelyek organikus gazdaságokból származnak. A boraink által maga a természet üzen!

Dugó- és törésgarancia: amennyiben sérülten kapod meg a borodat, küldd vissza nekünk: kicseréljük, vagy újat választhatsz, de vissza is adhatjuk a pénzedet.

Kényelmi garancia: amennyiben nem tudod, melyik bort rendeld, kóstold meg előtte a Stelázsi étteremben!

Extra garancia: ha nem azt a bort rendelted, amit szerettél volna, hozd vissza személyesen a Stelázsiba, és meghívunk egy pohár kávéra vagy üdítőre!

Webshopunkban fellelhető

bejegyzés a kézműves borokról
Féle naturális bor
üveg bor a raktárban
elégedett vásárló
Gyors problémamentes, mindig a megoldásra törekvő, adott esetben megfelelő alternatívákat nyújtó kiszolgálás. Bárkinek szívesen ajánlom!
- Haász Krisztián, Facebook vélemény
Nagyon finom kézműves borok 😍 Mindenkinek csak ajánlani tudom 😗
- Halász Dóri, Facebook vélemény
Finom ételek, különleges borok, kedves felszolgálók. Amit különösen szeretünk, hogy a felszolgálók értenek a borokhoz, minden egyes ételhez tudnak hozzá passzoló bort ajánlani, kóstoltatni. Mi mindig ez alapján, itt veszünk borokat, pinceáron.
- Molnár Enikő, Google vélemény

Kosár

A kosár üres