Te tudod, hogy olyan bort iszol, amiben hemzsegnek a szintetikus hozzávalók?
Azt ígérjük Neked, hogy 22 nap alatt elmeséljük Neked könnyen érthetően, hogy:
1. milyen utak léteznek a bortermelésben és miért alakult ki, hogy adalékanyagokat tesznek a borba is
2. honnan tudod meg, hogy melyik kézműves-e vagy nem.
3. Milyen adalékanyagok, enzimek, ízfokozók léteznek a nem naturális borok esetén
Iratkozz fel most a tudásanyagra!Adataidat biztonságban tartjuk, az Adatvédelmi Szabályzatunkat itt találod. |
Sajnos a tömegtermelés a borok világát sem kerülte el. A kereslet miatt a borászok kiszámítható évjáratokat, egymástól meg nem különböztethető, egységes ízvilágú nedűket termelnek. Mert ezt keresi az átlag ember.
Nem hibáztatunk, amiért nem tudtad eddig, hogy szintetikus hozzávalókkal dolgoznak ebben az iparágban is. Sajnos a borospalackokra nem kötelezö kiírni, hogy milyen e-hozzávalókat tartalmaznak.
(itt jegyeznénk meg, hogy minden természetes és szintetikus hozzávalóhoz hozzárendelnek egy E számot, ami azok egységesítésére szolgál, tehát nem az E-hozzávalókkal van gond, hanem azzal, hogy ezek olyan italokba kerülnek, amibe csak szőlőnek kellene belekerülnie)