Részletek
A Csákberek-dűlő terméséből, ezúttal héjon erjesztéssel készített bor, az erjesztés a zajos erjedés elindulásáig történt héjon, azt követően a kipréselt murci tartályban fejezte be a fermentációt. A finomseprő ezt követően többször került felkavarásra, majd egy éves korában került a tétel palackozásra.
Nem tudod eldönteni, hogy ez a megfelelő naturális bor Számodra? Kóstold meg a Stelázsi Étteremben! Aktuális kóstolható borainkat itt találod. Megnézem a Stelázsi kóstolható borait >>
|
Adatok
Milyen ételhez illik
Saláta, Hal, Fehérhúsú szárnyasok
Jelleg
Száraz
Milyen alkalomra veszed?
Szerda estékre
Milyen hangulathoz?
Baráti fehér
Árkategória
Közepes árkategória
Borvidék
Mátrai borvidék
Borászat
Kékhegy Pince
Készlet információ:
NINCS, szállítás 1 hét
Tömeg
1,4 kg/db
Vélemények
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
