Üdvözlünk a naturális borok világában

Létezik egy világ, amely eleven, ezerszínű és minden ízében lenyűgöző: a kézművességre törekedő borászatok valódi egyediséget kínálnak, a technológiai borászatok konfekciótermékeivel ellentétben.

Nem, ezeket a naturális borokat nem találod meg a szupermarketek polcain, mert a kismennyiségű palackszámokat ilyen webshopokban, és kicsi és magas minőségű borüzletekben árulják.

Csak akkor fogod tudni a különbséget megtapasztalni, ha már kipróbáltad! Ha pedig legelőször megízleled, már csak a kézműves fogod választani!

 

Nagyon egyszerű a naturális bor képlete: csak szőlő van benne! A borász nem vesz el semmit a szőlő erejéből, és ami még fontosabb, nem tesz bele semmi szintetikus hozzávalót. (hogy mit tehet bele a borba a borász legálisan? Az információkat itt találod erről )

Miért jött létre a Stelázsi BORbutik Naturális Bor webshop?

Mi, itt a Stelázsi Étteremnél úgy gondoljuk, hogy minél szélesebb körnek érdemes ismernie azokat a kézműves borokat, amelyek nem tartalmaznak semmilyen természetellenes, egészségtelen és szintetikus hozzávalókat; vissza szeretnénk nyúlni azokhoz az időkhöz, amikor még a nagyapáink olyan borokat készítettek és fogyasztottak, amelyek csak szőlőből voltak, és a föld, a napsugár, a termés és a borász hozzáértése garantálta a minőséget. 

Éppen ezért felkutattunk (Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier-vel) olyan borászatokat, akik vallják ezeket a gondolatokat, és minőségi naturális borokat készítenek és forgalmaznak.

Szigorú előszűrés mellett ezeket a nedűket először csak az étteremben fogyasztásra, majd a polcainkról megvásárolhatóvá tettük pinceáron, de eljött annak az ideje is, amikor minél szélesebb körnek szeretnénk ezeket bemutatni, így jött létre webshopunk, a Stelázsi BORbutik Naturális Bor webshop. 

Jó válogatást kívánunk és örömteli (és felelősségteljes) borfogyasztást! 

Naturális fehérborok

Organikus kései szüretelésű borok

Kézműves rosé borok

Organikus gazdaságból származó vörösborok

Munkatársaink:

 

Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier
Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier
Racsek Iván - Stelázsi üzletvezető
Racsek Iván - Stelázsi üzletvezető
Balla-Seethaler Tamás - webshop üzletágvezető
Balla-Seethaler Tamás - webshop üzletágvezető
Kiss János "Jacsa" - Stelázsi pohárnok
Kiss János "Jacsa" - Stelázsi pohárnok

Egyedülálló garanciák

Dugó- és törésgarancia:

amennyiben sérülten kapod meg a borodat, küldd vissza nekünk: kicseréljük, vagy újat választhatsz, de vissza is adhatjuk a pénzedet.

Kényelmi garancia: 

amennyiben nem tudod, melyik bort rendeld, kóstold meg előtte a Stelázsi étteremben!

Kattints ide a kóstolható borokért >>

Extra garancia:

ha nem azt a bort rendelted, amit szerettél volna, hozd vissza személyesen a Stelázsiba, és meghívunk egy pohár kávéra vagy üdítőre!

Természetesen Jacsa pohárnokunk gondoskodik róla a kávé kortyolgatás közben, hogy a megfelelő naturális bort vidd haza.

 

Megbízható szakemberek és cég a webshop mögött