Kosár

A kosár üres

A Stelázsi Étterem naturális bor webshopja

Létezik egy világ, amely eleven, ezerszínű és minden ízében lenyűgöző: a kézművességre törekedő borászatok valódi egyediséget kínálnak, a technológiai borászatok konfekciótermékeivel ellentétben.

Nem, ezeket a naturális borokat nem találod meg a szupermarketek polcain, mert a kismennyiségű palackszámokat ilyen webshopokban, és kicsi és magas minőségű borüzletekben árulják.

Csak akkor fogod tudni a különbséget megtapasztalni, ha már kipróbáltad! Ha pedig legelőször megízleled, már csak a kézműves fogod választani!

Nagyon egyszerű a naturális bor képlete: csak szőlő van benne! A borász nem vesz el semmit a szőlő erejéből, és ami még fontosabb, nem tesz bele semmi szintetikus hozzávalót.

Miért jött létre a Stelázsi BORbutik Naturális Bor webshop?

Mi, itt a Stelázsi Étteremnél úgy gondoljuk, hogy minél szélesebb körnek érdemes ismernie azokat a kézműves borokat, amelyek nem tartalmaznak semmilyen természetellenes, egészségtelen és szintetikus hozzávalókat; vissza szeretnénk nyúlni azokhoz az időkhöz, amikor még a nagyapáink olyan borokat készítettek és fogyasztottak, amelyek csak szőlőből voltak, és a föld, a napsugár, a termés és a borász hozzáértése garantálta a minőséget. 

Éppen ezért felkutattunk (Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier-vel) olyan borászatokat, akik vallják ezeket a gondolatokat, és minőségi naturális borokat készítenek és forgalmaznak.

Szigorú előszűrés mellett ezeket a nedűket először csak az étteremben fogyasztásra, majd a polcainkról megvásárolhatóvá tettük pinceáron, de eljött annak az ideje is, amikor minél szélesebb körnek szeretnénk ezeket bemutatni, így jött létre webshopunk, a Stelázsi BORbutik Naturális Bor webshop. 

Webshopunkban fellelhető

bejegyzés a kézműves borokról
Féle naturális bor
üveg bor a raktárban
elégedett vásárló
Gyors problémamentes, mindig a megoldásra törekvő, adott esetben megfelelő alternatívákat nyújtó kiszolgálás. Bárkinek szívesen ajánlom!
- Haász Krisztián, Facebook vélemény
Nagyon finom kézműves borok 😍 Mindenkinek csak ajánlani tudom 😗
- Halász Dóri, Facebook vélemény
Finom ételek, különleges borok, kedves felszolgálók. Amit különösen szeretünk, hogy a felszolgálók értenek a borokhoz, minden egyes ételhez tudnak hozzá passzoló bort ajánlani, kóstoltatni. Mi mindig ez alapján, itt veszünk borokat, pinceáron.
- Molnár Enikő, Google vélemény

Kosár

A kosár üres